Ouder-Kindtoernooi 2015-2016

jun 28 2016

Ouder-Kindtoernooi 2015-2016

Ieder seizoen organiseert Volant ’90 twee keer een Ouder – Kindtoernooi. Eenmaal in december en eenmaal aan het eind van het seizoen. We doen dit niet alleen omdat het heel leuk is maar ook om de ouders te laten beleven hoe de kinderen zich ontwikkelen in het spelen van badminton.

Dinsdag was het weer zover. Maar liefst 31 kinderen hadden hun vader,  moeder of een ander familielid meegenomen om aan het toernooi deel te nemen.

De koppels werden door de leiding ingedeeld in 2 groepen. De jongste kinderen en hun ouders bij elkaar en de oudste kinderen en competitiespelers en hun ouders.

In verschillende poules werd er gestreden om de overwinning. De wedstrijden waren heel spannend en er werd met veel energie en inzet gespeeld. Nadat halverwege de avond alle wedstrijden gespeeld waren werden de teams op basis van de resultaten ingedeeld in finale poules. Aan het eind van de avond waren de winnaars bekend.

Bij de jongste jeugd ging de overwinning na een spannende strijd tegen Yuna, Luuk, Tristan en hun ouders  naar Duco en zijn oudere broer. Bij de oudste jeugd won Joni en haar vader na overwinningen op Wouter met zijn moeder en Yordan met zijn vader .

Na afloop werd op veler verzoek de “afvalrace” gespeeld. Kinderen tegen ouders natuurlijk. Wonnen in december de ouders nog. Deze keer ging de overwinning naar de kinderen. De lessen hadden dus geholpen.

Martin

Laat een bericht achter

* verplicht