Lidmaatschap

Heb je zin om badminton te gaan spelen?

Kom dan eens langs bij Volant ’90 in sporthal de Proosdijhal te Kudelstaart.
Je bent iedere dinsdagavond van harte welkom om kennis te maken met de georganiseerde badmintonsport. Ervaar de ongedwongen sfeer bij Volant ’90.

Badminton kun je bij ons al leren vanaf 8 jaar en blijven spelen als je 65-plusser bent.
Kom gerust eens langs en probeer 2 gratis kennismakingslessen! De trainer staat klaar om je de eerste beginselen van deze fantastische sport bij te brengen en natuurlijk hebben wij ook een racket en shuttles voor je klaarliggen.

Clubkleding en rackets

Een unieke service van Volant ’90 is dat elk (jeugd)lid dat lid wordt een gratis racket van de club krijgt. Voorst kunnen alle leden via de vereniging met korting clubkleding en/of een racket, in iedere prijsklasse, aanschaffen. Vraag om een deskundig advies!

Wat kost het?

Jeugd tot 18 jaar € 105,00   per jaar
Oudere jeugd
meespelend met
de senioren
€ 130,00 per jaar
Senioren € 150,00 per jaar
Competitiespelers
– jeugd
– senioren

€ 125,00 per jaar
€ 180,00 per jaar
Donateurs € 35,00   per jaar

Het inschrijfgeld bedraagt € 17,50

70-plussers betalen €2,00 per speelavond.

De bedragen betreffen het seizoen 2023-2024

Afmelden ( zie ook onder aan deze bladzijde)

Afmelden kan 2x per jaar.

  • per 1 januari. Uw afmelding dient uiterlijk 1 december te zijn gedaan via onderstaand afmeldformulier.
  • per 1 augustus. Uw afmelding dient uiterlijk 1 juli te zijn gedaan via onderstaand afmeldformulier.

Jeugdsportfonds

Al sinds jaar en dag biedt  Volant ’90 sportlessen voor kinderen, waarvan de ouders het financieel wat minder breed hebben dan de doorsnee Nederlander. Het Jeugdsportfonds ondersteunt hierbij.LogoJeugdSportFonds

Volant ‘90 draagt het Jeugdsportfonds Aalsmeer een warm hart toe. De samenwerking met dit fonds maakt dat ook kinderen – waarvan de ouders het minder breed hebben – toch kunnen sporten.

Jeugdsportfonds Aalsmeer

Het Jeugdsportfonds Aalsmeer kan kinderen uit financieel minder draagkrachtige gezinnen laten sporten bij sportverenigingen. Voor maximaal 225 euro kan een kind een jaar lang sporten. Dit gelimiteerde bedrag betreft contributie en eventueel bijbehorende sportattributen. De contributie wordt door de penningmeester van het Jeugdsportfonds rechtstreeks overgemaakt aan de desbetreffende sportvereniging.

Via een Intermediair (professional – leraren, jeugdhulpverleners, artsen, buurtwerkers etc.) die betrokken is bij de opvoeding van het kind kan een aanvraag worden ingediend.

Aanmeldingen door de Intermediair kunnen plaatsvinden via de landelijke website: www.jeugdsportfonds.nl vervolgens klikt u op jeugdsportfondsen in Nederland en gaat u naar de site van Aalsmeer.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Arie de Vos arie.de.vos@jeugdsportfonds.nl of met consulent.aalsmeer@jeugdsportfonds.nl.

Aanmelden?

Aanmelden bij Volant ’90 klik dan hier.

Afmelden?

klik hier om je af te melden.