Opstapteam speelt eerste competitiewedstrijden

dec 1 2016

Opstapteam speelt eerste competitiewedstrijden

Het is ook dit jaar weer gelukt om mee te gaan doen met de opstapcompetitie. Wij; Karlijn, Duco, Gijs, Florian, Luuk en Nick hebben in november onze eerste ervaringen opgedaan met het spelen van competitiewedstrijden.

Het was nog even wennen en voor de meeste ook heel spannend. Het publiek aan de kant. Tegen iemand spelen die ook wil winnen en hoe gebruik ik wat ik in lessen heb geleerd? De tegenstanders waren trouwens ook nog iets ouder. Maar er werd met volle inzet gestreden en zelfs werden de eerste wedstrijden gewonnen.

Op de lesavond hebben we een apart groepje gevormd die onder leiding van Erna elke dinsdag oefent op die zaken die nog niet zo goed gingen. Hierbij doen ook een aantal jeugdleden mee die graag een keer willen invallen in het team als er iemand niet kan spelen.

Als je ons wilt volgen. Wij hebben een aparte pagina op de website waar je kunt zien, wie we zijn,  wanneer we spelen en wat de uitslagen zijn.

We zijn allemaal heel enthousiast en vinden het spelen van wedstrijden heel leuk en we gaan binnenkort zeker winnen. In december spelen we op 11 december thuis.

Het opstapteam en begeleiding.

Laat een bericht achter

* verplicht