J2 speelt tijdens Sinterklaas zonder publiek

dec 6 2021

J2 speelt tijdens Sinterklaas zonder publiek

Zondag 5 december, was de verjaardag van Sinterklaas en was ook de dag dat J2 van Volant ’90 weer tussen de blauwe lijnen stapte om lekker te badmintonnen.

Deze ochtend was het team van Martinus uit Amstelveen te gast in de Proosdijhal in Kudelstaart. Tijdens hun allereerste uitwedstrijd in de Opstapcompetitie troffen de mannen van J2 deze ploeg ook al eens en die bleken toen al een maatje te groot, maar J2 heeft ook niet stil gezeten en is enorm gegroeid de laatste paar wedstrijden. Dus wat doe je tegen een ploeg die ijzersterk kan badmintonnen? Zelf ook ijzersterk badmintonnen natuurlijk! Er werd flink gestreden, rally’s, smashes en dropshots vlogen ons om de oren. Niets werd zomaar weggegeven. Degene die niet op het veld stonden, stonden er naast om de punten bij te houden. Tijdens de pauze waren er lekkere pepernoten en wat te drinken, om daarna weer aan de slag te gaan. Deze gezellige sportieve ochtend werd afgesloten met een verlies voor J2. Als ware kampioenen werd het verlies gedragen en wat geleerd is in deze wedstrijd wordt weer meegenomen naar de volgende wedstrijd.

Door de geldende corona maatregelen is er op dinsdagavond voorlopig geen training. Ook bij de wedstrijden is er geen publiek aanwezig. Maar dat maakt het plezier in het badmintonspel er niet minder om. Gelukkig kon Volant ’90 afgelopen zondag de andere velden van de Proosdijhal huren. Zo konden de overige leden van de club, die geen competitie wedstrijd hadden en niet dinsdagavond konden spelen, toch even een shutteltje slaan. En dat maakte de zaal zonder publiek toch net even wat gezelliger.

Laat een bericht achter

* verplicht